De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita PDF

Coperta Carte De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita

Vrei sa citesti cartea De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita scrisa de Napoleon Hill, dar inca nu ai gasit-o? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Rezumat De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita de Napoleon Hill

De la idee la bani este cea mai cunoscuta scriere a lui Napoleon Hill si, totodata, una dintre cele mai vandute carti din toate timpurile. Expunand, in esenta, 13 pasi spre imbogatire, autorul mizeaza, in primul rand, pe cultivarea unei constiinte a banilor, a unei intregi filosofii despre succes si prosperitate. Volumul de fata cuprinde atat celebra lucrare De la idee la bani, cat si un ghid de actiune, care vine in sprijinul cititorilor cu sfaturi privind atingerea si mentinerea succesului….

Important: Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei gasi pe el fisiere PDF la download. Daca totusi doresti sa citesti cartea De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita in format PDF, o poti gasi pe platformele App Store sau Play Store. Pentru a deschide un fisier PDF te poti folosi de browser sau poti descarca gratuit Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si instaleaza-l pe PC-ul tau.