Ema spune noapte buna PDF

Coperta Carte Ema spune noapte buna

Vrei sa citesti cartea Ema spune noapte buna scrisa de Ioana Chicet-Macoveiciuc, dar inca nu ai gasit-o? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Rezumat Ema spune noapte buna de Ioana Chicet-Macoveiciuc

“Ema spune noapte buna” este o poveste duioasa de noapte buna, cu ritm, pace, joc si iubire, ideala pentru copiii micuti care se desprind greu de fiecare zi care se incheie. Personajul principal, Ema, o fetita draguta care iubeste pisicile si cateii, are o problema: nu ii place sa mearga la culcare. Pe parcursul zilei isi ajuta parintii la treburile casnice. Cand vine seara si trebuie sa mearga in pat sa doarma, Ema profita de “metodele” ei care o fac sa adoarma! Haideti sa le descoperim impr…

Important: Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei gasi pe el fisiere PDF la download. Daca totusi doresti sa citesti cartea Ema spune noapte buna in format PDF, o poti gasi pe platformele App Store sau Play Store. Pentru a deschide un fisier PDF te poti folosi de browser sau poti descarca gratuit Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si instaleaza-l pe PC-ul tau.